Logopediepraktijk Gulpen
Molenweg 15a
6271 JN  Gulpen

+31 43 450 42 26

E -mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

25+ vertrouwde logopedie

Kwalitatief en effectief de beste logopedische zorg bieden. Kinderen en volwassenen met stem-, spraak-, taal-, slik- en gehoorproblemen zijn bij ons welkom. Wij zijn specialisten op het gebied van dyslexie en coaching van meervoudige problematiek

Al meer dan 25 jaar ligt in het idyllische Gulpen aan de voet van de Gulpenerberg Logopediepraktijk Gulpen.

Adinda Kuypers biedt niet alleen de beste logopedische zorg in het Heuvelland, maar biedt tevens zorg als jeugdcoach en dyslexiespecialist.

In deze wonderschone omgeving behandelt zij alle voorkomende logopedische problemen. Adinda is onder andere gespecialiseerd op het gebied van TOS (taalontwikkelingsstoornissen), auditieve verwerkingsproblemen en dyslexie.

"Door het voortdurend volgen van diverse cursussen en trainingen ben ik altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van logopedie.", aldus Adinda Kuypers.

Maar de praktijk biedt zoveel meer!!! Coaching en begeleiding van kinderen met meervoudige problematiek is het specialisme van praktijkhoudster Adinda Kuypers. Zij hoort en begrijpt uw kind door haar jarenlange ervaring (25+) en door de goede samenwerking met ouders, school en eventueel externe begeleiders.

 

01/

Verwijzing logopedie

Om in aanmerking te komen voor een logopedische behandeling dient u eerst een verwijzing van uw huisarts of specialist te hebben. Een verwijzing is over het algemeen een jaar geldig.

Lees verder
02/

Behandel overeenkomst

Op verzoek van uw zorgverzekeraar wordt met de client of de ouder/verzorger van een client een behandelovereenkomst gesloten. Het gaat hierbij om afspraken m.b.t. de logopedische behandeling en de vergoeding daarvan.

Lees verder
03/

Het behandeltraject

Logopedische behandelingen maken deel uit van een logopedisch behandeltraject. Dat betekent dat er een begin-, midden- en eindfase bestaat.

Lees verder
04/

Toestemming inzage dossier

De zorgverzekeraars vragen steeds meer en betere kwaliteit van de logopedische praktijken. Tijdens de controle op deze kwaliteit wil de zorgverzekeraar de dossiers van hun cliënten inzien.

Lees verder
Back to top